Quantcast
ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις και επαφές του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος

Η κοινή αντιπροσωπεία του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος και της Ενώσεως Κληρικών Κρήτης, μετά από την συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Νικόλαο Ανδρουλάκη, ο οποίος και υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα τις ως άνω αντιπροσωπείες των κληρικών, οι οποίες και κατέθεσαν στον κ. Πρόεδρο υπόμνημα με το αίτημα που απασχολεί γενικότερα την Εκκλησία μας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: Μέσα απο την ενημερωτική διαλογική συζήτηση των δύο πλευρών διαπιστώθηκε η κοινή βούληση για την άμεση τακτοποίηση των θεμάτων και η δέσμευση του κ. Ανδρουλάκη για την στήριξη του προς τους Εφημέριους την και την Εκκλησία μας.

Ταυτόχρονα η σκέψη και η προσευχή όλων μας είναι προς τους εμπεριστατους αδελφούς μας που βιώνουν την σκληρότητα του πολέμου στην Ουκρανία και η ευχή όλων είναι η άμεση κατάπαυση του πυρός και η επικράτηση της πολυπόθητης ειρήνης.

Η κοινή αντιπροσωπεία των κληρικών θα συνεχίσει άμεσα την συνάντηση και την ενημέρωση τόσο προς την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων όσο και προς τους υπολοίπους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και αναμένουν την αποδοχή της συναντήσεως των από τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!