Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία ορχήστρας εγχόρδων Ωδείου Κερκύρας στο Elbasan της Αλβανίας

Η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου Κερκύρας βρίσκεται στο Elbasan της Αλβανίας προκειμένου να δώσει μια συναυλία, με έργα Ελλήνων και Αλβανών συνθετών, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Η συναυλία θα δοθεί στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Ορχηστρών Εγχόρδων. Η Ορχήστρα του Ωδείου έχει προσκληθεί να εμφανιστεί στο θέατρο Skampa στις 19.00  την ημέρα της λήξης των εκδηλώσεων.  

Η ορχήστρα θα εμφανιστεί υπό την διεύθυνση του συνθέτη Βλαδίμηρου Κοτάνη, ο οποίος, πρόσφατα, βραβεύτηκε με τον τίτλο του Grand Master (την υψηλότερη τιμητική διάκριση που δίνεται σε καλλιτέχνη στην γειτονική μας χώρα) από τον Πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας.

Είναι η δεύτερη συναυλία που η Ορχήστρα του Ωδείου μας δίνει στο εξωτερικό αυτόν τον μήνα. Στις 16 Σεπτεμβρίου οι μουσικοί μας, σε συνεργασία με την  Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, παρουσιάστηκαν με την Ιωάννα Βλάχου στο Palermo της Ιταλίας.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!