Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η νέα ΔΗΜΤΟ Μέσης Κέρκυρας της ΝΔ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο.  Μέσης Κέρκυρας  μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση το Σάββατο 6/10/2021 και ώρα 19.00 στα γραφεία του κόμματος , με σκοπό την σύσταση σε σώμα και την κατανομή αρμοδιοτήτων και θεματικών τομέων.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Μάκης Χαραλαμπόπουλος όρισε Α’ Αντιπρόεδρο τον Κώστα Καλούση .

Γραμματέας της οργάνωσης ορίστηκε ο Γιάννης Κατέχης, ενώ στον υποψήφιο πρόεδρο των εκλογών Γιώργο Παπαδόπουλο (εφόσον συγκέντρωσε πλέον του 40% των ψήφων) προτάθηκε η θέση του Β’ Αντιπροέδρου, θέση όμως την οποία  και δεν αποδέχθηκε.

Επίσης διερευνητικά προτάθηκαν θεματικοί τομείς σε όλα τα εκλεγέντα μέλη, οι οποίοι όμως θα οριστικοποιηθούν σύντομα και πριν την επόμενη συνεδρίαση της οργάνωσης.

Ο πρόεδρος

Μάκης Χαραλαμπόπουλος

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!