Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας στις 31/01 και στις 02/02

Σε δυο συνεδριάσεις καλεί το σώμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 31 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 ενώ η επόμενη στις 2 Φεβρουαρίου΄ριου ημέρα Δευτέρα επίσης στις 19:00. Την Παρασκευή το σώμα καλείται να αποφασίσει για τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το 2020.

Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Ανακοινώσεις – Ερωτήσεις
  2. Έγκριση υψομετρικής μελέτης των οδών που καθορίστηκαν με την πολεοδομική μελέτη του παραθεριστικού – τουριστικού χωριού «Κασσιώπη Κέρκυρας» στην περιοχή «Ερημίτης» της Δ.Ε. Κασσωπαίων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (εισηγητές: κ. Ανδρέας Σαούλος και κ. Χρήστος Κορμαρής)
  3. Επένδυση «Ερημίτη» (εισηγητές: κ. Θεόδωρος Μαυρωνάς και κ. Σωκράτης Τρύφωνας)
  4. Διαχείριση στερεών αποβλήτων – Οικονομικά στοιχεία (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  5. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (εισηγητής: κ. Πρόεδρος)
  6. Έγκριση εφαρμογής δολωματικών ψεκασμών και επιβολής της νόμιμης εισφοράς δακοκτονίας, στις Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για το έτος 2020 (εισηγητής : κ. Βασίλειος Σαλβάνος – Γεωπόνος)
  7. Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού (ενός χειριστού και δυο εργατών) (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
  8. Κατανομή Λειτουργικών Δαπανών Σχολείων έτους 2019 – Γ’ Δόση (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα – Λιάσκου)
  9. Κατανομή Λειτουργικών Δαπανών Σχολείων έτους 2019 – Δ’ Δόση (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα – Λιάσκου)
  10. Κατανομή κάλυψης δαπανών θέρμανσης σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα – Λιάσκου)
  11. Προαγωγή 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Αχαράβης Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα – Λιάσκου)
  12. Ορισμός εκπροσώπου με τον/την αντικαταστάτη/τριά του ως μέλος στην Επιτροπή του άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αρ. 20 (Φ.Ε.Κ. 1929/Β/2018) όπως ισχύει για το έτος 2020 (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  13. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών με συμβιβασμό για το έτος 2020 (εισηγητής: κ. Σταμάτιος Πουλιάσης)
  14. Ορισμός εκπροσώπων γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
  15. Ορισμός ενός/μιας Δημοτικού Συμβούλου με τον/την  αναπληρωτή/τριά του, ως εκπρόσωπο για τη συγκρότηση επιτροπής σύμφωνα με το με αριθμό 2131.16/282/2020 έγγραφο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
  16. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων για καταβολή αποζημίωσης για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις λόγω χιλιομετρικής απόστασης – Συμπληρωματική απόφαση (Εισηγητής: κ. Σταμάτης Πουλιάσης)
  17. Αρτιότητες οικοπέδων (Εισηγητής: κ. Σταμάτης Πουλιάσης)
  18. Ορισμός δυο εκπροσώπων στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)
  19. Εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στους Βελονάδες (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα – Λιάσκου)
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!