Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε επετειακές εκδηλώσεις για τον Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα η Χρ. Τόμπρου

Στις επετειακές  εκδηλώσεις, για την  την άφιξη και την ορκωμοσία  του  Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα,  τον Δήμο Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, εκπροσώπησε, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, συνεδρίασε  και το  Δίκτυο Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας, με εκπροσώπους από την Αμμόχωστο, την Αίγινα, το Ναύπλιο  και την Κέρκυρα.

Στη συνεδρίαση  συμμετείχε  και  η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού  Έλενα Ράπτη.

Συζητήθηκε η    ενίσχυση του δικτύου και  η άμεση διεύρυνση του  με τις πόλεις Λοζάνη και Αγία  Πετρούπολη.  “Η συνεργασία των πόλεων του δικτύου μέσω μιας ευρείας ανταλλαγής ανθρώπινου δυναμικού, και συγκεκριμένων δράσεων, θα προσδώσει μια νέα δυναμική στην προσπάθεια να γίνει περισσότερο γνωστό το έργο και το πλαίσιο αξιών του Ιωάννη Καποδίστρια, όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αλλά και στη διεθνή κοινότητα” αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!