Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης Γυμνάσιου & Λυκείου Λευκίμμης.

Η πρόσκληση 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018), καλείστε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση (27η) του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης Γυμνάσιου & Λυκείου Λευκίμμης, για λήψη Αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
1. Ανακοινώσεις-Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο.
2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).
3. Ανακήρυξη ως επίτιμου Δημότη του Δήμου Νότιας Κέρκυρας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κωνσταντίνος)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δημιουργία συμβουλευτικού σταθμού & πρόληψης στο Δήμο Νότιας Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΛΑΣΥ Ν. Κέρκυρας κ. Κουλούρης Γεώργιος)
4. Έγκριση σύμβασης παραχώρησης χρήσης τμήματος οικοπέδου για την Ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου Αγ. Ματθαίου (Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Σαγιάς)
5. Επίλυση και αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του αποχετευτικού συστήματος Κάβου. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μίαρης Διονύσιος)
6. Άρση Ρυμοτομικής Απαλλοτρίωσης και τροποποίησης σχεδίου στα οικοδομικά τετράγωνα Ο.Τ.54 και Ο.Τ. 67 του σχεδίου πόλεως Κάβου.(Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)
7. Έγκριση της υπ’αρ.25-3/2022 Απόφαση της Ο.Ε. περί Αύξηση των ωρών μερικής απασχόλησης των είκοσι (20) ΥΕ Καθαριστών – Καθαριστριών σχολικών μονάδων , πουπροσλήφθηκαν σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 7339/30-08-2022 απόφαση Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας προκειμένου για απασχόληση τους με πλήρες ωράριο για κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων Δήμου Νότιας Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)
8. Προβλήματα στέγασης εκπαιδευτικών στο Ν. Κέρκυρας. (Εισηγητής ο Δ.Σ. κ Σαγιάς Γεώργιος)
9. Έγκριση της υπ’αρ. 24-9/2022 Απόφαση της Ο.Ε. περί 8ης Αναμόρφωσης Δημοτικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)
10. Ορισμός εκπροσώπων γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!