Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την δωρεάν συμμετοχή των ενδιαφερομένων στα τμήματα που θα λειτουργήσει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων όπως ενημέρωσε σήμερα η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας του Δήμου, Μαρία Ζερβού. Ήδη, τα προγράμματα έχουν καθοριστεί και αφορούν σε ευρύ πεδίο επιμόρφωσης σε τομείς που αναφέρονται σε ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, όπως τον τουρισμό, την εκμάθηση ξένων γλωσσών, το διαδίκτυο κ.α.

Όπως επεσήμανε η κ. Ζερβού, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου θα λειτουργήσει φέτος μετά από αρκετά χρόνια με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα προγράμματα τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων προσδοκώντας να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης στον τομέα που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Τόνισε επίσης ότι η προθεσμία συμμετοχής είναι ακόμη ανοικτή και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση.

Από την πλευρά του ο ειδικός σύμβουλος Ανδρέας Χατζηανδρέου με εμπειρία στη λειτουργία των ΚΔΒΜ, αναφέρθηκε στα προγράμματα που προσφέρονται τα οποία έχουν ως ακολούθως:

 

Α/Α ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

 ΣΕ ΩΡΕΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ    
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1 Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο (Ι) 50   X
2 Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25   X
3 Γερμανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25   Χ
4 Διαχείρ. εργασιακού άγχους/Εναρμ. επαγγ & προσωπ. ζωής 25   X
5 Νέες εναλλακτικές καλλιέργειες 25   X
6 Ανακύκλωση και κομποστοποίηση 25   Χ
7 Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: αθλητικός τουρισμός 12 Χ  
             

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων

 Τηλ. :2661045923

Ταχ. Διεύθυνση: Σταματίου Δεσύλλα 6

Email: kentrokoinotitas@corfu.gov.gr

Σημειώνεται ότι τη σχετική αίτηση μπορούν είτε να την παραλάβουν από το Κέντρο Κοινότητας είτε να την κατεβάσουν από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου www.corfu.gr

Ειδικά για τα τμήματα που υλοποιούνται μέσω δια ζώσης παρακολούθησης, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapidtest ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!