Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στην Κέρκυρα

Τα γυρίσματα της νέας σειράς με τίτλο «8 λέξεις» του δημοφιλούς ηθοποιού και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζονται στην Κέρκυρα 14 με 20 Ιουλίου 2019, όπως ανακοίνωσε ο κος Τάσος Μπούας, ο οποίος βοηθάει την παραγωγή να εξελιχθούν ομαλά τα γυρίσματα και παράλληλα η προβολή του νησιού.
Ο δεύτερος κύκλος γυρισμάτων θα γίνει στην στην καρδιά της παλιάς πόλης, στην όμορφη Παλαιοκαστρίτσα και θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τον ΣΚΑΙ  και στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου. Εικόνες από το νησί μας θα ταξιδεύουν από Σεπτέμβριο σε χιλιάδες τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!