Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το εμβληματικό έργο «Ζορμπάς» στο Π. Φρούριο από τη “Μάντζαρος”

Το σπουδαίο αυτό και εμβληματικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη, την σουίτα μπαλέτου «Ζορμπάς» ανεβάζει η Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος, σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, στο Παλαιό Φρούριο, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, για πρώτη φορά σε θεατρική μορφή.

Τα πρόσωπα του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί, Σπύρος Ασωνίτης, Σπύρος Βέργης, Κατερίνα Γεωργάκη, Ναταλία Καποδίστρια, Σοφία Κολωνιάρη, Μαρία Πανάρετου, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Αντωνία Πετροπούλου και οι χορωδοί της Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας, “San Giacomo”.

Τον Ζορμπά ερμηνεύει ο Παντελής Κοντός. Στην παράσταση συμμετέχει και η Ρίτα Αντωνοπούλου, που ερμηνεύει τα τραγούδια.  Τα κοστούμια επιμελείται η Πηνελόπη Μαμάλου.  Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Πέτρος Γάλλιας, και την μουσική διεύθυνση έχει ο αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Σωκράτης Άνθης.

Η Παραγωγή είναι της Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος.   Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 15 € Προπώληση εισιτηρίων 12 € Corfuland Shop (Αλμπέρ Κοέν 2)

Παρασκευή 02 Αυγούστου και ώρα 21:00

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!