Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συντονίζονται οι 38 χορωδίες της Κέρκυρας για το άνοιγμα των πολιτιστικών δράσεων

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένουν τα μέλη των 38 χορωδιών της Κέρκυρας  το άνοιγμα των εκδηλώσεων πολιτισμού.

Ο Παντελής Κοντός, νέος πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Κέρκυρας, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας, ανέφερε ότι στις 26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Γ.Σ. αντιπροσώπων της Ένωσης στο Φλαγκίνειο προκειμένου να υπάρξει συντονισμός των ανοιχτών χώρων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χορωδίες για τις πρόβες τους.

Στόχος είναι να μη δημιουργηθούν χορωδίες “δύο ταχυτήτων” αφού κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε πρόβλημα ύπαρξης σε αρκετές από αυτές.

Τα καλλιτεχνικά σωματεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον χαρακτήρα των Επτανησίων και η περίοδος του lockdown έχει στερήσει τη δυνατότητα έκφρασης σε χιλιάδες μέλη φιλαρμονικών, χορωδιών και άλλων πολιτιστικών σωματείων.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!