Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Τραγωδία δίχως τέλος, 32 νεκροί ο νέος απολογισμός από τα Τέμπη

Τραγωδία έγινε έξω από τα Τέμπη, στο ύψος του Ευαγγελισμού στη Λάρισα, όταν δυο τρένα, ένα εμπορικό και ένα επιβατηγό, συγκρούστηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (28.02.2023).

Τριάντα δυο άνθρωποι επιβεβαιώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη, στο ύψος της Λάρισας, ενώ άλλοι 85 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00. Aπό τη σφοδρότατη σύγκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα.

Στην επιβατική αμαξοστοιχία επέβαιναν 350 επιβάτες. Αν και τα αίτια του δυστυχήματος δεν είναι ακόμα γνωστά, οι πρώτες ενδείξεις συγκλίνουν στο ανθρώπινο λάθος. Εικάζεται ότι ο σταθμάρχης στη Λάρισα έβαλε την επιβατική αμαξοστοιχία σε λάθος γραμμή με αποτέλεσμα να βρεθούν και τα δύο τρένα στην ίδια γραμμή από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και να συγκρουστούν μετωπικά με σφοδρότητα.

Ωστόσο οι ενδείξεις αυτές μένει να επιβεβαιωθούν από την έρευνα που θα ακολουθήσει.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!