Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας για την απώλεια του Γιώργου Ρωμαίου

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιος Μαχειμάρης, ο Πρόεδρος  και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την εκδημία του  αγαπητού Κερκυραίου, συγχωριανού, συνδημότη, πολιτικού , συγγραφέα, δημοσιογράφου Γεωργίου Ρωμαίου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε τον τόπο με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία.

Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στην 6η/2023 κατεπείγουσα συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου 2023 εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο   ψήφισμα ( 6-13/2023/ ΑΔΑ:ΨΔΘ946ΜΓΜΥ-138):

-Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

-Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιο Μαχειμάρη στην Εξόδιο ακολουθία.

– Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!