Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Σύλλογος «Φίλων» για τη πίστα σκέιτ: Μην τιμωρείτε τα παιδιά μας!

Ο Σύλλογος «Φίλων» εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τη διαμάχη με φόντο την λίστα σκέιτ στη Γαρίτσα, μεταξύ του Συλλόγου της περιοχής και της Δημοτικής Αρχής.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου «Φίλων» 

Έχουμε γίνει τους τελευταίους μήνες θεατές, σε μια διαμάχη ανάμεσα στους περίοικους του άλσους της Γαρίτσας και της δημοτικής Αρχής από την άλλη.
Οι συνδημότες μας, διεκδικούν την απένταξη της πίστας σκέιτ από το έργο της ανάπλασης του άλσους. Την διεκδίκηση αυτή, την έχουν στηρίξει στο γεγονός ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα τσιμεντοποιηθεί μέρος του άλσους, θα καταστραφούν δέντρα, θα επηρεαστεί ο βιότοπος και μεταξύ άλλων θα υπάρξει και ηχορύπανση.
Αγαπητοί συντοπίτες, αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Για ποιο λόγο μιλάμε για τσιμεντοποίηση όταν χρόνια τώρα η ξερή τσιμεντένια λίμνη δεν μας ενοχλούσε; Γιατί μιλάμε για αποψίλωση όταν τα άρρωστα και προβληματικά δέντρα θα αντικατασταθούν με άλλα, περισσότερα και πιο ενδεδειγμένα; Και μετά από αυτά να περάσουμε και στο ζουμί της υπόθεσης, την ηχορύπανση.
Ζητάμε να μην κατασκευαστεί μια αθλητική εγκατάσταση, που θα απασχολήσει δημιουργικά μια σημαντική μερίδα της Κερκυραϊκής νεολαίας, γιατί θα μας ενοχλεί ο θόρυβος;;;
Τα παιδιά μας θέλουν να αθληθούν, να απασχοληθούν, να ψυχαγωγηθούν, και εμείς τους λέμε να φύγουν, να πάνε αλλού, αρκεί να μην τα έχουμε στα πόδια μας;;;
Τέλος, πραγματικά απορούμε, πως είναι δυνατόν η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου να ψήφισε υπέρ της απένταξης της πίστας!!!
Αγαπητοί φίλοι και συντοπίτες, δώστε στα παιδιά μια ευκαιρία. Μην τα διώχνετε. Τους δώσαμε μια υπόσχεση και πρέπει να την τηρήσουμε. Ας ζητήσουμε κανονισμό λειτουργίας του άλσους και της εγκατάστασης όπως και αυστηρή τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας.
Θέστε την δημοτική Αρχή προ των ευθυνών της.
ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!