Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σύνολο πνευστών της “Μάντζαρος” στο 7ο Δημοτικό Κέρκυρας

Την Παρασκευή 6/12/2019 το Κουιντέτο χάλκινων πνευστών που συγκροτούν μέλη του διδακτικού προσωπικού της Φιλαρμονικής Εταιρίας «Μάντζαρος», ευγενώς πρόσφερε στους μαθητές μας την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πρόγραμμα από έργα γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών, καθώς και επιλογές από δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Όλα τα έργα ήταν ειδικά διασκευασμένα για το σύνολο αυτό. Στο σύνολο έπαιξαν τρομπέτες οι Διονύσης Μαρτίνης και Χρήστος Αρμενιάκος, κόρνο ο Κώστας Σαίνης, τούμπα ο Στάθης Τρους. τρομπόνι και επιμέλεια του συνόλου ο υπαρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Σπύρος Ρουβάς.
“Η Δ/νση του Σχολείου οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας συγχαίρουν και ευχαριστούν τους ανωτέρω μουσικούς. Τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν με τον καλύτερο βιωματικό τρόπο την αλληλεπίδραση της καλής Μουσικής στα παιδιά μας και καλλιεργούν κλίσεις και δεξιότητές τους, που στα σημαντικά χρόνια της πρώτης εκπαιδευτικής βαθμίδας μπορούν να διερευνηθούν και αξιοποιηθούν”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!