Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταλέντα της Ακαδημίας Σφακιανάκη τεστάρονται στην Ιταλία

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο βρίσκονται απο χθες  τρεις νεαροί αθλητές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σφακιανάκη. Πρόκειται για τους Παπά Χρήστο (2007), Γεωργουλά Άγγελο (2008) και Κάνταρο Νικόλαο (2007).

 Όπως ενημερώνει η Κερκυραϊκή Σχολή Ποδοσφαίρου: Οι τρεις αθλητές της θα παραμείνουν τέσσερις ημέρες στο Μιλάνο και θα αγωνιστούν υπό  το βλέμμα των Scouters από τις  Serie A & Serie Β..των Ακαδημιών Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Νάπολι κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι έχει χτιστεί γέφυρα συνεργασίας μεταξύ της Ακαδημίας Σφακιανάκη και Ιταλών Scouters. Ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια διοργανώνονται υπό την επίβλεψη scouters προπονητικά camp & τουρνουά  τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στην Ιταλία, με τη συμμετοχή ομάδων και νεαρών ποδοσφαιρικών ταλέντων από τμήματα υποδομών τόσο της κερκυραϊκής Σχολής, όσο και γνωστών ιταλικών σωματείων.

Μάλιστα ήδη ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Σφακιανάκη, ο Άλμπι Λέσσι από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από το φετινό επιτυχημένο scouting camp επιλέχτηκε και αγωνίζεται σε ομάδα ηλικιακών κατηγοριών της Μπολόνια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!