Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Ταυτοποιήθηκαν πέντε για τα επεισόδια στην Αλεξάνδρεια σε βάρος της Λευκίμμης

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, πέντε άτομα ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία για εμπλοκή σε επεισόδια που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και την ΑΕ Λευκίμμης για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση πέντε προσώπων (23 έως 35 ετών) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα, συνδεόμενα με τον αθλητικό Νόμο. Στο μεταξύ τα όσα συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν πάρει πανελλήνιες διαστάσεις, με το σύνολο σχεδόν των αθλητικών site να αναφέρονται στα “αίσχη”. Επίσης πολλά κερκυραϊκά ποδοσφαιρικά σωματεία, όπως ΑΟ Κάβος, Θιναλιακός κ.α. έχουν εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις καθώς και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση των Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην Ημαθία και την καταδικαστική διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου, ο ΣΠΠ Κέρκυρας εκφράζει την αγανάκτησή και την οργή του κατά παντός υπευθύνου και την αμέριστη συμπαράστασή του τόσο στο σωματείο της Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ όσο και στον προπονητή της και μέλος του Συνδέσμου , Παναγιώτη Κορομπόκη και καταλήγει: Υπενθυμίζουμε δε ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου αμφότερα τα Κερκυραϊκά σωματεία που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας είχαν διαιτησίες που απείχαν παρασάγγας από το κοινό περί δικαίου αίσθημα και την αρχή της ισονομίας που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τις διαιτητικές αποφάσεις. Καλούμε τους αρμόδιους να πάρουν θέση και να αποδοθεί η δικαιοσύνη που δυστυχώς δεν αποδόθηκε στο γήπεδο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!