Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τα βίντεο της Καμπάνιας Save Erimitis spring ’23

Το μοναδικό οικοσύστημα του Ερημίτη πρέπει να σωθεί από την δόμηση ακόμα ενός υπερμεγέθους τουριστικού θέρετρου.

Το μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον της Κέρκυρας, η φύση που τη χαρακτηρίζει πρέπει να σωθεί από την υπερδόμηση. Ο αγώνας για την προστασία της φύσης, μας έχει ανάγκη όλους. Ακολουθήστε μας, σας χρειαζόμαστε…!

Τα βίντεο της Καμπάνιας Save Erimitis spring 23’ πραγματοποιήθηκαν με την οικονομική στήριξη του Ionian Environment Foundation και την υποστήριξη του Συλλόγου “Ερημίτη Πλους…” Εκτέλεση Παραγωγής : Trinity Studio Επιμέλεια Παραγωγής : Ιφιγένεια Παυλίνα Απέργη Μίξη ήχου : Σωτήρης Καλοδίκης Ευχαριστίες Στη Lee Durrell για τον χρόνο της και την υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε Στην Άρια Καρροπούλου για τα βίντεο των διαδηλώσεων Στην Eleanna Sodern

SAVE ERIMITIS SHORT CLIPS AND FILMS:

CLIP 1

CLIP 2

CLIP 3

CLIP 4

CLIP 5

CLIP 6

FILM

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!