Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα γκολ της Νάπολι και ο… υπερηχητικός Ολυμπιακός

Την 8η σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα ψάχνει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, κόντρα στην ανεβασμένη Μιλάνο. Η Νάπολι πάει για μία ακόμα επικράτηση στη Σέριε Α, όπου προελαύνει και υποδέχεται τη φιλόδοξη Λάτσιο.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για ισοπαλια ημερας

  1. Μιλάνο – Ολυμπιακός (21:30)

Η Μιλάνο τρέχει νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών στη Euroleague και παρότι βρίσκεται στη 15η θέση είναι αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος διαστημικές εμφανίσεις, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή επί της Βαλένθια (92-85).

Αν πιάσει τα γνωστά επίπεδα απόδοσης, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να επιβεβαιώσει το 1.94 του Over 80.5 πόντων.

 

  1. Νάπολι – Λάτσιο (21:45)

Μένουμε… Ιταλία και στην ομάδα φαινόμενο της Serie A. Με 21 νίκες σε 24 αγωνιστικές πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσει το πρωτάθλημα η Νάπολι, αφού έχει «χτίσει» διαφορά 18 βαθμών από τη 2η Ίντερ. Η ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ αργεί ακόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνει ροτέισον απόψε. Ανεβασμένη και η Λάτσιο, με ψυχολογία μετά την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, θέλει κι αυτή τους βαθμούς προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα.

Η Νάπολι στα ματς αυξημένης δυσκολίας παρουσιάζει το καλό της πρόσωπο, αξίζει το ρίσκο στο 3.40 νασκοράρει από 3 γκολ και πάνω.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!