Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα “δελφίνια” του ΝΑΟΚ διακρίθηκαν στο κύπελλο Χριστουγέννων (φωτο)

Με 830 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στις κατηγορίες Open, Προαγωνιστική και Μίνι, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/12) το  30ό Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργάνωσε η ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Στους αγώνες συμμετείχε και ο ΝΑΟ Κέρκυρας με οκτώ αθλητές-τριες, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία. Την αποστολή συνόδευε ο προπονητής τους Δημήτρης Τζιβάνης.

Ικανοποίηση στο ΝΑΟΚ

Το κολυμβητικό τμήμα του ΝΑΟΚ αναφέρεται στους αγώνες και τις επιδόσεις των “δελφινιών του:

Το διήμερο 9-10/12 το κολυμβητικό τμήμα του ΝΑΟΚ συμμετείχε στο 30ο κύπελλο Χριστουγέννων που διεξήχθη στην Πάτρα. Πρόκειται για μια αρκετά μεγάλη διοργάνωση, καθώς συμμετείχαν 500 αθλητές προαγωνιστικών κατηγοριών και 330 αγωνιστικών, από όλη την Ελλάδα. Το υψηλό επίπεδο των αγώνων συνέβαλλε στο να βελτιωθούν οι αθλητές μας, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους και ανεβάζοντας το κολυμβητικό τους επίπεδο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όλοι σημείωσαν ατομικά ρεκόρ σε κάθε αγώνισμα που συμμετείχαν. Κορωνίδα για το ΝΑΟΚ, το χρυσό μετάλλιο του Ίσερη Γιώργου στα 100 μέτρα πρόσθιο και το ασημένιο στα 50, με επιδόσεις που τον κατατάσσουν στις υψηλότερες θέσεις πανελλαδικά. Οι διακρίσεις των αθλητών μας σε υψηλές θέσεις κατάταξης σε αυτούς τους αγώνες προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες για την συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κολυμβητών μας:

 Αγωνιστικές κατηγορίες:

Κορασίδων Φρόνιμου Ειρήνη – 100μ. Ελεύθερο: 1.08.75 (5η) Παμπαίδων Β’ Φρόνιμος Αναστάσιος – 100μ. Ελεύθερο: 1.16.16 (7ος)

Προαγωνιστικές κατηγορίες:

Αγόρια 10 ετών Ίσερης Γεώργιος – 50μ. Πρόσθιο: 51.92 (2ος – ασημένιο μετάλλιο) 100μ. Πρόσθιο: 1.48.15 (1ος – χρυσό μετάλλιο) Κορίτσια 12 ετών Γισδάκη Αναστασία: 50μ. Ελεύθερο: 34.23 (4η) Frezza Νεφέλη: 50μ. Ύπτιο: 42.62 (5η) Κορίτσια 10 ετών Διαβάτη Αμίνα: 100μ. Πρόσθιο: 1.56.09 (6η) Κάντα Βασιλική: 50μ. Πεταλούδα: 57.12 (14η) Κουλουρίδη Μιχαέλα Αντωνία: 50μ. Ύπτιο: 47.53 (5η)

Το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρουν τους κολυμβητές για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους και ευχαριστούν τους γονείς για την συνεργασία και την στήριξη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!