Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τα Δημοτικά Σχολεία Κέρκυρας τίμησαν δεόντως το χάντμπολ

Το χάντμπολ είχε την τιμητική του την Πέμπτη 16/1 στο πλαίσιο των αθλητικών δράσεων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ, που διοργανώνει η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) Κέρκυρας.

Μετά τους αγώνες δημοτικών σχολείων στίβου, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και μπάσκετ, τον περασμένο Δεκέμβριο, χθες πάνω από 300 μαθητές και μαθήτριες 15 δημοτικών σχολείων του νησιού μας, μυήθηκαν στα μυστικά του χάντμπολ. Η διοργάνωση,  έχει καθαρά εκπαιδευτικό-παιδαγωγικό χαρακτήρα με στόχο την γνωριμία των παιδιών με το άθλημα, γι αυτό και δεν καταγράφονται αποτελέσματα αγώνων.

Συντονιστής ήταν   ο  υπεύθυνος φυσικής αγωγής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης Σπύρος  Ίσσαρης και στην επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν οι διευθύνσεις & οι καθηγητές φυσικής αγωγής των σχολείων, που πήραν μέρος (Τα Δημοτικά σχολεία πόλης 4ο, 7ο, 9ο, 11ο, 12ο, 13ο, 14ο, Αργυράδων (1ο Κορισσίων), 4ο Λευκίμμης, Δουκάδων, Μπενιτσών, Κυνοπιαστών, Βυρού, Αλεπούς & Ποταμού).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!