Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τα Κανάλια προσκαλούν τον “συνάνθρωπο” να προσφέρει για όσους έχουν ανάγκη

Με τη δράση “|Πρόσκληση στον συνάνθρωπο”, οι Ιεροι Ναοί Αγίας Ελένης Καναλίων και Αγίου Νικολάου Καναλίων καθώς και η Δημοτική Κοινότητα, προσκαλούν τον καθένα από εμάς να προσφέρει από το υστέρημά του, προς όφελος όλων όσοι το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ανακοίνωσή τους είναι η εξής:

” Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που πρέπει να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Όσοι αυτήν την δύσκολη περίοδο έχουν την δυνατότητα να συνεισφέρουν από το υστέρημα τους, είναι ευπρόσδεκτοι σε μία αυθόρμητη δράση βοήθειας, η οποία δεν αποσκοπεί σε τίποτα περισσότερο από την υποστήριξη μεταξύ των μελών μιας κοινωνίας. Αντιμετωπίζουμε, όλοι μαζί, το παρόν και το μέλλον με αβεβαιότητα, ανασφάλεια και οικονομικά προβλήματα. Μένουμε ενωμένοι και όλοι μαζί βοηθάμε, επειδή μπορούμε:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1. ΤΡΟΦΙΜΑ (μακαρόνια, όσπρια, συμπυκνωμένο γάλα, δημητριακά κ.α.)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2.  ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ (γάλα σκόνη, πάνες, μωρομάντηλα κ.α.)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3. ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΥΓΙΕΙΝΗΣ (καθαριστικά, χαρτικά, σαμπουάν, 
οδοντόπαστες κ.α.)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (γάζες, depon, ασπιρίνες, οινόπνευμα, 
hansaplast κ.α.)
*Προσφέρουμε προϊόντα / υλικά που διατίθενται σε μακροχρόνια βάση και καλύπτουν βασικές ανάγκες, κυρίως της καθημερινότητας. *Δεν προσφέρουμε εξειδικευμένα τρόφιμα/προϊόντα.  Οι ανώνυμοι δωρητές, αποτελούσαν πάντα τους αφανείς ήρωες μιας κοινωνίας που αντιμετωπίζει προβλήματα, και αυτοί, έθεταν τα θεμέλια ώστε ο ανθρωπισμός να υπερισχύσει, αφήνοντας στο περιθώριο κάθε αρνητικό χαρακτηριστικό, δρώντας  μόνο με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Συλλογή/παραλαβή και διάθεση τροφίμων/προϊόντων:
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6936077398, 6972204146
Ιερός Ναός Αγίας Ελένης Καναλίων
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Καναλίων
Δημοτική Κοινότητα Καναλίων”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!