Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα κερκυραϊκά ταλέντα αρίστευσαν στα τεστ της Παιανίας

Άριστες εντυπώσεις άφησαν τα τρία ποδοσφαιρικά ταλέντα της σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, υπεύθυνος της οποίας είναι ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, τα οποία συμμετείχαν στα τεστ αξιολόγησης του Δικτύου Σχολών του τριφυλλιού.

Η αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (8-9 Οκτωβρίου) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός της Παιανίας. Να σημειωθεί ότι το εισιτήριο συμμετοχής στην τελική αξιολόγηση είχαν πάρει τέσσερεις ποδοσφαιριστές της σχολής της Κέρκυρας, ωστόσο ο Σπύρος Τρούσας λόγω ενός περιστασιακού θέματος υγείας, το οποίο ήδη έχει ξεπεραστεί δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οι άλλοι τρεις, Μάζης Σπύρος, Τρούλος Αλέξανδρος και Μακρής Γιάννης συνοδευόμενοι από τον προπονητή της κερκυραϊκής σχολής, Ναπολέοντα Μακρή είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν από τον υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Σάμιο. Το πρόγραμμα του διημέρου αξιολόγησης, που αφορούσε αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2011-12-13, περιλάμβανε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Οι τρεις τους επιλέχτηκαν, για να πάρουν μέρος σε ακόμα μία αξιολόγηση η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Γενάρη.

Στις 29 Οκτωβρίου στα Γιάννενα

Στο μεταξύ η Σχολή Παναθηναϊκού Κέρκυρας ενημέρωσε ότι το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 οι ομάδες Κ17-Κ15-Κ14 & Κ12 θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα προκειμένου να δώσουν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της σχολής Παναθηναϊκού της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!