Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒΟΛΕΪ

Τα κορίτσια Γυμνασίου με Λ.Τ. Σκριπερού αρίστευσαν στο σχολικό βόλεϊ

Η ομάδα κοριτσιών του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκριπερού αντιμετώπισαν χθες στο ΕΑΚΚ την ομάδα κοριτσιών του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ.

Η ομάδα του νησιού μας, μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα επικράτησαν 2-0 σετ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση. ΣΚΡΙΠΕΡΟ (Ντίνα Κατσαρού):  Αλεξάκη Ντανιέλα- Δούρα Μαριαλίνα-Κουρκούλου Χριστίνα -Μάρκου Έλλη -Μπάνου Μαρία- Μωραΐτη Αφροδίτη- Ρίζου Έλενα- Στραβοράβδη Φαίη- Τάφα Ανιέζα.

 Ως γνωστό τα κορίτσια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Σκριπερού είχαν αναδειχτεί πρωταθλήτριες στο “Σχολικό” Κέρκυρας. Στη συνέχεια αντιμετώπισαν νικηφόρα με 0-2 σετ εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Λυκείων Ζακύνθου, ενώ στον Τελικό της Περιφέρειας Ιονίου επικράτησαν στο ΕΑΚΚ με 2-0 σετ της πρωταθλήτριας Κεφαλονιάς, 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου. Χθες νίκησαν και το Ναύπλιο και αύριο το πρωί αντιμετωπίζουν στο ΕΑΚΚ  την ομάδα του 4ου Λυκείου Πάτρας με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!