Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ πέτυχαν ιστορική νίκη στην Α2 Γυναικών πόλο

Τα κορίτσια του ΝΑΟΚ πέτυχαν πριν από λίγο ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα Α2 Γυναικών υδατοσφαίρισης. Για την 5η αγωνιστική του Β΄ομίλου επικράτησαν στο κλειστό κολυμβητήριο “Σπ.Γιαννιώτης” του ΕΑΚΚ 9-6 του Άρη Θεσ/κης. Αυτή ήταν η παρθενική  νίκη της ομάδας του ΝΑΟΚ σε πρωτάθλημα Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, όπου μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία, πρώτα-πρώτα για η ομάδα του ΝΑΟΚ είναι αμιγώς κερκυραϊκή, το ρόστερ προέρχεται από τα τμήματα υποδομών και είναι το νεαρότερο ηλικιακά στην κατηγορία. Ύστερα γιατί η νίκη ήταν επί μία έμπειρης ομάδας, όπως ο Άρης, η οποία πέρσι αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα Α1. Και τέλος γιατί ήρθε μετά από ανατροπή. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 1-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά από εκεί και ύστερα έπεσαν “θύματα” της κερκυραϊκής καταιγίδας. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεσσαλονικιώτικη αποστολή αριθμούσε μόλις οκτώ αθλήτριες, γεγονός το οποίο δεν μειώνει την άξια προσπάθεια και νίκη του ΝΑΟΚ. Από τρία τέρματα πέτυχαν οι Μαρτζούκου Ερμιόνη, Σκορδίλη Αναστασία και από ένα Χατζηγεωργίου Σπυριδούλα, Ρέτση Γλυκερία και Αναλύτη Λυδία.

Τα οκτάλεπτα 1-3, 2-1,2-1, 4-1. ΝΑΟΚ (ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡ.) ΦΑΪΤΑ ΚΑΤ.-ΚΡΑΣΑΚΗ ΣΠ.-ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ ΚΩΝ.-ΚΑΡΔΟΝΑ ΜΕΛ.-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠ.-ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΡΜ.-ΡΕΤΣΗ ΓΛΥΚ.-ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΑΛΕΞ.-ΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡ.-ΑΝΑΛΥΤΗ ΛΥΔ.-ΡΙΓΓΑ Μ.-ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΑΝ.-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤ.-ΑΝΑΛΥΤΗ ΝΕΦ.-ΜΠΟΓΙΑΚΗ ΜΑΡ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!