Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα Νότου

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) που δικαιούνται για το 2021, διεκδικούν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας Νότιας Κέρκυρας, οι οποίοι αν και στην εργασία τους από το πρωί, αδυνατούσαν να βγουν στο δρομολόγιό τους απροφύλαχτοι υπό τις παρούσες καιρικές συνθήκες.

Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας Στ. Κορφιάτη, σε δηλώσεις του στο @kerkyrasimera.gr, πρόκειται για απαραίτητο εξοπλισμό που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη καθαριότητα σε όλους τους δήμους και αφορά σε ειδικά είδη ρουχισμού και υπόδησης που τους προστατεύουν από τις αντίξοες χειμερινές καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση που ο δήμος δεν διαθέτει τα Μ.Α.Π. τότε, βάσει νόμου, υποστηρίζει ο κ. Κορφιάτης, δίδονται υπό μορφή επιδόματος με το μισθό τους, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει συμβεί.

Ο κ. Κορφιάτης δήλωσε επιπλέον πως οι εργαζόμενο συνομίλησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος κατανοεί το αίτημά τους ωστόσο δεν τους έδωσε σαφή απάντηση επί του πρακτικού ζητήματος. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι ούτε απέχουν από την εργασία τους ούτε απεργούν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!