Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τα πολλά προβλήματα στο 1ο ΕΠΑΛ διαπίστωσε ο Αλ. Αυλωνίτης

Ο βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτή Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης επισκέφθηκε σήμερα
το σχολικό συγκρότημα  του 1ου ΕΠΑΛ στο Μαντούκι, μαζί  με το  Συντονιστή της Ν.Ε. του κόμματος   Χρήστο Μωραΐτη.
 
Οπως αναφέρει: Συναντηθήκαμε με τους δ/ντες των συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων, και συγκεκριμένα του Εργαστηριακού Κέντρου Παναγιώτη Καρβούνη, του 1ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας Βασιλική Μοναστηριώτη και του 5ου ΓΕΛ Κέρκυρας Βασιλική Χίσσα. Στο κτίριο επίσης λειτουργούν το Εσπερινό ΕΠΑΛ και το ΙΕΚ Κέρκυρας.  Ξεναγηθήκαμε  στις αίθουσες και τον περιβάλλοντα χώρο και ενημερωθήκαμε  για τις μεγάλες ζημιές και τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο σχολικό συγκρότημα, στο διάστημα που τελούσε υπό κατάληψη. 
 
Είχαμε  την ευκαιρία επίσης να διαπιστώσουμε  ιδίοις όμμασι τα χρόνια κτιριακά προβλήματα και την έλλειψη φροντίδας για την σχολική στέγη. Η στατικότητα του κτιρίου, η στεγανότητα της οροφής, η ελλιπής συντήρηση και η αναγκαιότητα άμεσης συντήρησης και επισκευών ήταν μερικά από τα θέματα, για τα οποία ενημερωθήκαμε από τους εκπαιδευτικούς.
 
 Αναφορικά με τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας ζήτησα να μου δοθεί ένας πλήρης κατάλογος με τις καταγεγραμμένες ζημιές και τα κτιριακά προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να καταθέσω  ερώτηση στη Βουλή και σε δεύτερο χρόνο να επιδιώξω συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, με στόχο τη διεκδίκηση πρόσθετης χρηματοδότησης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!