Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα Σαββατιάτικα αποτελέσματα σε Α1- Α & Β ΕΠΣΚ

Με επτά αγώνες ξεκίνησε σήμερα το πρώτο μέρος της 22ης αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Α1- Α-Β ΕΠΣΚ, ωστόσο ολοκληρώθηκαν οι έξι. Συγκεκριμένα το ματς των Αστέρων Λιαπάδων-Πετριτή ξεκίνησε κανονικά, αλλά η νεροποντή που έπιασε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου προκάλεσε πλημμύρα στο δημοτικό γήπεδο Σκριπερού , με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κώστας Γιούργας να διεκόψει τον αγώνα, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν 1-1. Το Β΄ημίχρονο θα συνεχιστεί σε ημερομηνία, που θα ορίσει η ΕΠΣΚ. Από τους υπόλοιπους σημερινούς αγώνες ξεχώρισε η ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της Α ΕΠΣΚ ανάμεσα σε Μωραΐτικα και Μπενίτσες. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα ματς τηρείται ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Μπάνου, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο Γιάννης Μπάνος υπήρξε για πολλές δεκαετίες ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Διατέλεσε ΓΓ της ΕΠΣΚ, ενώ με δικές του ενέργειες αποκτήθηκε το οικόπεδο στο Κανόνι και κατασκευάστηκε το αθλητικό κέντρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας. Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Η 22η αγωνιστική

Α1 ΕΠΣΚ

ΝΕΟΣ-Βολίδα 4-1

Αστέρας Λιαπάδων – Αστέρας Πετριτή (ΔΙΕΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1)

Όλυμπος-Κάβος 3-0

Α ΕΠΣΚ

Κεραυνός Αγ. Νικολάου- ΠΑΟ Κορακιάνας 1-0

Αστέρας Μωραϊτίκων-Μπενίτσες 1-1

Β ΕΠΣΚ

Κεραυνός Ποταμού- Εθνικός Περουλάδων 1-2

ΓΕΘ- Αστέρας Σπαρτύλας 0-2.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!