Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

“Τα ψέμματα κοντά ποδαρια έχουν..”: Η απάντηση Κακαβίτσα στον Σπ. Καρδακάρη

Στα όσα δήλωσε σε σχέση με τα στοιχεία νοσηλειών και διακομιδών τη χρόνια που μας πέρασε του Νοσοκομείου της Κέρκυρας ο γιατρός Σπ. Καρδακάρης, μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και της ΕΓΕΣΥΚ και τα οποία παρουσίασε αποκλειστικά το @kerkyrasimera χθες, απαντά ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Φ. Καρκαβίτσας
 
Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ.Καρδακαρη.
Δε γνωρίζω απο που άντλησε τα στοιχεία της επισκεψιμότητας των επειγόντων για το 2019, καθώς στα τέλη του 2019 αποχώρησα απο το νοσοκομειο και τα συνολικά στατιστικά, δεν είχαν προλάβει να εξαχθούν στο esynet (ελπίζω να μη τα συγχαίει με αυτά του 2020 που λόγω covid δε πήγαινε κανεις στα νοσοκομεία…)
Εχω όμως και παραθέτω αναλυτικά την επισκεψιμότητα στα ΤΕΠ του 2018 και του 2017, έτη κατα τα οποία οι αριθμοί ήταν πλησίον των σημερινών που ανακοίνωσε και συγκεκριμένα ηταν 38.422 το 2018 και 36.644 αντίστοιχα το 2017. (Οπότε πολύ δύσκολο να έπεσε η επισκεψιμότητα στα ΤΕΠ στο μισο το 2019 οπως υποστήριξε ο κ.Καρδακαρης. Σε κααθε περιπτωση επρεπε να αναφέρει ολη την αληθεια των αριθμων και όχι επιμέρους στατιστικά αν ηθελε να παρουσιασει και να εξαγνισει το έργο του νυν διοικητή.)
Δυστυχώς τα ακριβή στοιχεια για το 2019 είναι διαθέσιμα μονο στο esynet στο οποίο κοινοι θνητοί όπως εγώ, δεν έχουν πρόσβαση.
Όμως αν κρινώ απο την εξίσωση του αριθμού των διακομιδων προς τα Γιάννενα, που επίσης εκανε ο κ.Καρδακάρης, δηλαδη ότι το νουμερο 451(2022) με 362 (2019), (αριθμούς τους οποίους ο ίδιος παρέθεσε, σχολιάζοντας τα ώς παραπλήσια), ενώ στα οποία παρατηρείται στην πραγματικότητα μια τεράστια αύξηση στην 3ετια των διακομιδών κατα 25%,(και δεν είναι σε καμμία περίπτωση παραπλήσιοι αριθμοί) καταλάβαινει κανεις οτι απο μαγειρική στους αριθμούς οκ.Καρδακάρης ξέρει καλά…
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!