Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τεχνικό Πρόγραμμα & Προϋπολογισμός στο ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας (17/2)

Tεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας θα συζητηθούν σε δύο συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου οι οποίες θα γίνουν με τηλεδιάσκεψη.

Αναλυτικά η τακτική συνεδρίαση  (ώρα 18.00):                                       

  • Ανακοινώσεις.
  • Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων για το έτος 2021 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Καλόγερος).
  2. Έγκριση προσχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α’ Φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020 – 2023)(Εισηγήτρια η Δήμαρχος κα Μερόπη – Σπυριδούλα Υδραίου).

.

    Η ειδική συνεδρίαση (ώρα  20.30)

 Ψήφιση του Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, συνοδευόμενου από τη Γνώμη του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α. και την αιτιολογική έκθεση εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2021 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται  ζωντανά με livestreaming (linkσύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!