Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Την Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς και θα αρχίσει στις 11 το πρωί.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις α) του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, β) του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (τ. Α’/87) (όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/2018) και γ) του άρθρου 184 του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ 167/τ. Α’/30.10.2019) «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις» (άρθρο 184 «Ρύθμιση θεμάτων σύγκλησης δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων» 1. Στο τέλος της παραγράφου 5 του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 (τ. Α’/87) προστίθενται εδάφια ως εξής: «Εφόσον ανακύπτουν θέματα κατεπείγοντος χαρακτήρα, για τα οποία είναι αναγκαία η άμεση λήψη απόφασης και βάσιμα πιθανολογείται κίνδυνος εκ της αναβολής, είναι δυνατόν, ύστερα από απόφαση του Προέδρου, οι σχετικές διαδικασίες να λαμβάνουν χώρα δια περιφοράς, με τη συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών δημοτικού συμβουλίου. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά το προηγούμενο εδάφιο, ανακοινώνονται από τον πρόεδρο του συμβουλίου στην πρώτη, μετά τη λήψη της απόφασης, τακτική συνεδρίαση.», καθώς επίσης και το άρθρο 10 “Κατεπείγουσες διατάξεις για την Λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά την διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19” Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου Τεύχος Ά ,αριθ. Φύλλου 55/11-3-2020 καλείστε σε «δια περιφοράς» Συνεδρίαση, του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα λάβει χώρα την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 με ώρα έναρξης 11.00 και ώρα λήξης 12.00.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Έγκριση της υπ. Αριθμ. 38-1-2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νότιας Κέρκυρας με τίτλο « ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»»

2. Έγκριση της υπ. Αριθμ. 38-2-2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νότιας Κέρκυρας με τίτλο « ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»»
3. Έγκριση της υπ. Αριθμ. 38-3-2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νότιας Κέρκυρας με τίτλο « ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ»»

 

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!