Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Την Κυριακή η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρ. Κράτσα στη Ζάκυνθο παρουσία της υφυπ. Αλεξοπούλου

 Η Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου παρουσιάζει στη Ζακύνθο το ψηφοδέλτιό της ενόψει των περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου και σας προσκαλεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»

Την εκδήλωση της παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» για τη Ζακυνθο θα τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργος Υποδομών  Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η ανακοίνωση 

Η ώρα της επίσημης παρουσίασης του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» στη Ζάκυνθο, έφτασε!

 Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 20:00το απόγευμα, η επικεφαλής του συνδυασμού, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, θα παρουσιάσει επίσημα, σε ειδική εκδήλωση, το ψηφοδέλτιό της για την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», το οποίο βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Ρωμά 51.

 Την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Ζακύνθου θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος λίγο νωρίτερα, στις 19:30, στον ίδιο χώροθα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

 Η νυν Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά»στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, προσκαλεί τους συμπολίτες της με χαρά και τιμή, ώστε όλοι μαζί να «υπογράψουν» τη δέσμευσή τους για ένα ΔΥΝΑΤΟ Ιόνιο!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!