Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα ξεκινά το έργο της κτηματογράφησης των ακινήτων της Κέρκυρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, Γιάννη Κοντού, την ερχόμενη Δευτέρα 13/11/2023, ξεκινά το έργο της κτηματογράφησης των ακινήτων όλης της περιφερειακής ενότητας Κέρκυρας. 

Η κτηματογράφηση αφορά τις περιοχές που δεν είναι ήδη κτηματογραφημένες.

Το έργο της κτηματογράφησης της Κέρκυρας, των Παξών  και των Διαποντίων Νήσων, θα εκτελέσει η ανάδοχος κοινοπραξία «ΓΕΩΚΑΤΑΓΡΑΦΗ», η οποία ήδη εδρεύει σε γραφεία στην περιοχή «Αλυκές» Ποταμού, 3ο χλμ εθνικης οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας, όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν τα δικαιολογητικά και τις αιτήσεις – δηλώσεις τους, από την προσεχή Δευτέρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Φωτια σε κατάστημα στο ιστορικό κέντρο τα ξημερώματα

Η διάρκεια του έργου είναι 3 μήνες (έως 13/02/2024), επομένως συνιστούμε σε όλους τους συμπολίτες μας να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο, ώστε οι δηλώσεις τους να είναι εμπρόθεσμες.

Η κτηματογράφηση της π.ε. Κέρκυρας είναι ένα σημαντικό και μεγάλο έργο, που πρέπει να διεξαχθεί με το σωστότερο δυνατό τρόπο. 

Ο ΔΣΚ θα συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην κατεύθυνση αυτή. 

Για οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία θα επανέλθουμε προς ενημέρωση των πολιτών. 

Ο Πρόεδρος του ΔΣΚ

ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΟΝΤΟΣ 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!