Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τι είναι και γιατί κάθε σύγχρονο σπίτι χρειάζεται μια γεννήτρια

Η γεννήτρια είναι μια ηλεκτρική συσκευή που μετατρέπει τη μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική. Χρησιμοποιούνται συνηθέστερα στο σπίτι και σε εργοτάξια, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν παντού. Οι γεννήτριες χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία των σπιτιών σε περιόδους διακοπής ρεύματος ή φυσικών καταστροφών, όπως τυφώνες και πλημμύρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γεννήτριες για την τροφοδοσία των τροχόσπιτων και των αυτοκινούμενων οχημάτων σας όταν ταξιδεύετε.

 

Οι γεννήτριες μπορούν να τροφοδοτηθούν με βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης ή αέριο προπανίου (LPG). Οι περισσότερες γεννήτριες είναι φορητές και ελαφριές, ώστε να μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα από τόπο σε τόπο. Μπορεί επίσης να είναι πολύ ακριβές, οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε πριν κάνετε μια αγορά.

 

Τι κάνουν οι γεννήτριες;

 

Εκτός από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος, οι γεννήτριες μπορούν να παρέχουν εφεδρική ισχύ για κρίσιμες συσκευές όπως ψυγεία και καταψύκτες κατά τη διάρκεια καταιγίδων ή άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Μια εφεδρική γεννήτρια θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε σημαντικές συσκευές ακόμη και αν η κύρια πηγή ηλεκτρικής ενέργειας διακοπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Γιατί χρειάζεστε μια οικιακή γεννήτρια ή ηλεκτρογεννήτρια

 

Διακοπές ρεύματος συμβαίνουν συνεχώς. Στην πραγματικότητα, πάνω από το 50 τοις εκατό των Αμερικανών έχουν βιώσει διακοπή ρεύματος τους τελευταίους 12 μήνες. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για μια διακοπή ρεύματος περιλαμβάνουν:

 

Κεραυνοί

 

Πτώση κλαδιών ή άκρων δέντρων σε εναέριες γραμμές

 

Ισχυρή βροχή ή χιόνι

 

ριπές ανέμου που προκαλούν πτώση δέντρων και κλαδιών στις γραμμές μεταφοράς ρεύματος

 

Βλάβη του εξοπλισμού σε μια εγκατάσταση της ΔΕΗ

 

Είναι σημαντικό να έχετε μια γεννήτρια στο σπίτι για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε πάντα ρεύμα κατά τη διάρκεια μιας διακοπής. Ένα σύστημα οικιακής γεννήτριας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος και να διατηρεί σε λειτουργία ορισμένες βασικές συσκευές, όπως φώτα, ψυγείο/καταψύκτη, τηλεόραση/οθόνη υπολογιστή και φορτιστή τηλεφώνου/ασύρματο τηλέφωνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι όλες οι οικιακές γεννήτριες ίδιες. Ορισμένες γεννήτριες παρέχουν αρκετή ισχύ μόνο για βασικά αντικείμενα όπως ο φωτισμός, ενώ άλλες μπορούν να παρέχουν αρκετή ισχύ ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το σπίτι σας κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος.

 

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσω όταν αγοράζω μια γεννήτρια;

 

Όταν αγοράζετε μια φορητή γεννήτρια, υπάρχουν διάφορα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε, όπως Ονομαστική ιπποδύναμη/ισχύς ισχύος – Όσο υψηλότερη είναι η ονομαστική ιπποδύναμη (hp) ή η ονομαστική ισχύς ισχύος (w),

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!