Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ την παραμονή Χριστουγέννων

Σούπερ μάρκετ: Ποιο θα είναι το ωράριο λειτουργίας την παραμονή των Χριστουγέννων. Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Δεν θα αλλάξει το ωράριο των σούπερ μάρκετ την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, την παραμονή Χριστουγέννων δηλαδή, με τις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες να ανακοινώνουν πως οι ώρες λειτουργίας θα παραμείνουν ίδιες κατά την εορταστική περίοδο, από τις 08:00 μέχρι τις 21:00.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ θα μείνει ίδιο ως επί το πλείστον την παραμονή Χριστουγέννων αλλά θα αλλάξει την παραμονή Πρωτοχρονιάς καθώς τα καταστήματα θα κλείσουν κατά μια ώρα νωρίτερα, στις 20.00 δηλαδή.

Πιο αναλυτικά, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν την παραμονή των Χριστουγέννων ως εξής:
Σκλαβενίτης: Για την παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 21.00 ενώ για την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 20.00
ΑΒ Βασιλόπουλος: Για την παραμονή Χριστουγέννων τα καταστήματα θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο, δηλαδή στις 20.00
Lidl: Τα ωράρια παραμένουν ως έχουν και καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 21.00 για την παραμονή Χριστουγέννων.
Market In: Ανοιχτά μέχρι τις 21:00 τα καταστήματα για την παραμονή των Χριστουγέννων
Μασούτης: Τα ίδια ωράρια ισχύουν και στα συγκεκριμένα καταστήματα. 

Το εορταστικό ωράριο τις επόμενες μέρες στην Κέρκυρα

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!