Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜΠΑΣΚΕΤ

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ποσειδώνα Παξών

Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. αποφάσισε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου την ακύρωση της απόφασης από 19 Ιανουαρίου 2020 της Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΒΔΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος) και “διατάσσει την ΕΣΚΑΒΔΕ να προβεί στην επανάληψη του από 17/11/2019 προγραμματισθέντος αγώνα καλαθοσφαίρισης της Β’ Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων “Ποσειδώνα Παξών” και του σωματείου “Γ.Σ. Άρτας – Άνω Πόλη” – και τον εκ νέου προσδιορισμό όλων των αγώνων στους οποίους επρόκειτο να αγωνιστεί το σωματείο “ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΞΩΝ”, οι οποίοι είχαν κατακυρωθεί υπέρ των αντιπάλων του λόγω αποβολής του προσφεύγοντος από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ”.
Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των Παξών είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα Β ΕΣΚΑΒΔΕ, εξαιτίας δύο μηδενισμών. Ο πρώτος στις 17/11/19 (3η αγωνιστική) όταν σε εντός έδρας αγώνα, οι μεν Αρτινοί του ΓΣ Άνω Πόλης είχαν έρθει στην Κέρκυρα, ενώ η ομάδα του Ποσειδώνα καθυστέρησε να φτάσει από τους Παξούς στο ΕΑΚΚ, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να μη ξεκινήσουν το παιχνίδι και η ΕΣΚΑΒΔΕ να τον μηδενίσει. Ο δεύτερος μηδενισμός ήρθε την 6η αγωνιστική στον αγώνα της 1ης Δεκεμβρίου 2019 με τον Σπάρτακο (Β) στα Γιάννενα με το αιτιολογικό ότι δεν κατατέθηκαν τα δελτία των παικτών του Ποσειδώνα στους διαιτητές. Κατά της απόφασης αποβολής από το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα για τον μηδενισμό στον πρώτο αγώνα με την ομάδα της Άνω Πόλης Άρτας στο ΕΑΚΚ, ο Ποσειδώνας προσέφυγε στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) και τελικά δικαιώθηκε. Να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας Παξών συμμετέχει στον Β όμιλο Β ΕΣΚΑΒΔΕ. Το ΔΣ της ομάδας χαιρέτισε την απόφαση και προτρέπει τους παίκτες: «Έχετε επιτέλους ξανά την ευκαιρία να αποδείξετε ότι αξίζετε να είστε στην κατηγορία αυτή. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά! Καλή Δύναμη σε όλους».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!