Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Το “Διαζύγιο” ΝΑΟΚ – Νοταρόπουλου – Δημουλής: “Τιμόνι σε νέους ορίζοντες”

Ο Γιώργος Νοταρόπουλος απομακρύνθηκε από την θέση του προπονητή στο τμήμα κωπηλασίας του ΝΑΟΚ, όπως ενημέρωσε ο ίδιος την πρωτομηνιά του Οκτωβρίου, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ανακοίνωση με πικρίες & ευχαριστήρια

Η ανακοίνωση του Γιώργου Νοταρόπουλου έχει ως εξής: «Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους μας! Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από 32 χρόνια προπονητής στο ΝΑΟ Κέρκυρας, ύστερα από εισήγηση του Προέδρου του Ομίλου, το Δ.Σ.αποφάσισε την απόλυσή μου! Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ, Αθλητές, Αθλήτριες, Γονείς, Φίλους, Γνωστούς, Εφόρους, Παράγοντες και Διοικητικούς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας και Φιλίας, που αναπτύχθηκε μεταξύ μας. Και ελπίζω να σας μετέδωσα την αγάπη μου για την Κωπηλασία! Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας. Μετά τιμής Γ.ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ. Υ.Γ. Επίσης θέλω να σας παρακαλέσω να μην γράψετε τίποτα κάτω από την ανάρτησή μου!».

 

Γ.ΔΗΜΟΥΛΗΣ: Το τιμόνι του ΝΑΟΚ «στρίβει» σε Νέους Ορίζοντες

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του πρώην προπονητή στο κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ, Γιώργου Νοταρόπουλου, ο πρόεδρος του Ομίλου  & αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημουλής, δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κείμενο με τον τίτλο «ΑΝΑΤΟΛΗ», όπου στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:

Νέες αφετηρίες…Καλοί Ορίζοντες

Κάποτε ένας φίλος με ρώτησε, έως πού μπορούν να φτάσουν τα όριά μου.. Είπα… «Μέχρι τα όρια ανεκτικότητας, που μου δημιουργεί ο καθένας»…Πάντα έχω έναν θαυμασμό για τους ανθρώπους που χαρακτηρίζονται για το τσαγανό τους, την ειλικρίνειά τους, την ευθυκρισία τους…Αυτούς που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και δεν κρύβονται συνέχεια πίσω από δικαιολογίες… Σ’ αυτή την περιήγηση της ζωής, πάντα ερευνούσα βλέμματα γιατί μπορούσα μέσα από αυτά, να ακούσω τις σιωπές των ανθρώπων και να διακρίνω τα δικά μου όρια.. Έψαχνα δηλαδή το δικό μου «θέλω»… Αυτό που αν χρειαστεί να το ζητήσεις με λέξεις, δεν έχει νόημα να το πάρεις.. Έτσι σιγά σιγά ο κύκλος κλείνει και κλείνει γιατί επιλέγεις το ξεχωριστό που να έχει ποιότητα.. Είναι ένα είδος απεξάρτησης.. Πρώτα ζεις τον «εθισμό» των πολλών και της μετριότητας και μετά μαθαίνεις την «αποτοξίνωση» των λίγων και εκλεκτών… Είναι η μαγική στιγμή που έχεις απαλλαγεί «απ’ αυτά κι εκείνα».. Χρειάζονται μεγάλα κότσια για να παραδεχτείς τα λάθη σου και να πεις φταίω.. Όμως χρειάζονται μεγαλύτερα, για να κουμαντάρεις το καράβι της ζωής, αλλά και της «ευθύνης»…Έτσι μετά την ανάγνωση όλου του «σεναρίου» και την παρακολούθηση όλης της «παράστασης» και αφού όλα τα όρια της ανεκτικότητας έχουν εξαντληθεί, αναγκάζεσαι να «στρίψεις το τιμόνι» για να μην γκρεμοτσακιστείς πάνω στα βράχια… Στις νέες αφετηρίες λοιπόν, παίρνουν θέση μόνο … η αξιοπρέπεια,, η ειλικρίνεια, ο ευθύς και καθαρός λόγος, το τσαγανό, η διάθεση για δουλειά & η αληθινή αγάπη, δίχως διακρίσεις κι εξαιρέσεις… ΚΑΛΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ...»

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!