Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «Διαιτητικό» της ΕΠΟ μπαράζ αποφάσεων κατά ΑΟΚ Κέρκυρα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/9/19) ότι κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας πήρε μπαράζ αποφάσεων αφαίρεσης βαθμών στην «ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ» για οφειλές σε παίκτες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/9/19 το Διαιτητικό Δικαστήριο μεταξύ των άλλων υποθέσεων συζήτησε και εννιά, που αφορούσαν την κερκυραϊκή ΠΑΕ. Από αυτές σε πρωτοβάθμιο επίπεδο οι υποθέσεις οφειλών στους παίκτες Κολοβούρη, Αποστολίδη, Βέρτζο, Στ. Κρητικό, Αθανασόπουλο και Κούρο, με τους οποίους εάν δεν υπάρξει διακανονισμός θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά.

 Επίσης το Δικαστήριο ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της αφαίρεσης 3 βαθμών  από τον ΑΟΚΚ για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Χαντάκια, Αναστασίου και Γρομητσάρη, που είχαν εκδικαστεί παλαιότερα, αλλά μέχρι τώρα η ΠΑΕ δεν έχει τακτοποιήσει τα οφειλόμενα προς αυτούς.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ δεν ανησυχεί για άμεση ενεργοποίηση των αποφάσεων, ενώ ο μεγαλομέτοχος Λάμπρος Γεωργακόπουλος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Θεόδωρο Αντωνάκο και τους νομικούς συμβούλους της ΠΑΕ και διαμεσολαβητή τον ΠΣΑΠ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους παίκτες, που έχουν καταθέσει προσφυγές, προκειμένου να βρεθεί λύση κοινά αποδεκτή.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 με μείον τρεις βαθμούς, γιατί ο φάκελος της ομάδας δεν αξιολογήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εξαιτίας των δυσμενών οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!