Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας για την απεργία στις Τράπεζες

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας χαιρετίζει τον αγώνα των τραπεζοϋπαλλήλων και τη μεγάλη συμμετοχή τους σε όλη τη χώρα στη σημερινή απεργία των εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Καθολική ήταν η συμμετοχή στα καταστήματα της Κέρκυρας, στέλνοντας και από εδώ ένα ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας για την διεκδίκηση της υπογραφής επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς και στους δύο τραπεζικούς ομίλους.

Η μάχη για συλλογικές συμβάσεις με σκοπό τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των τραπεζοϋπαλλήλων κατά τη διαδικασία της συγχώνευσης των καταστημάτων, καθώς και τα υπόλοιπα αιτήματα, αποτελούν όριο επιβίωσης του Κλάδου.

Δίπλα στον αγώνα αυτό, στηρίζουμε και τον αγώνα των συναδέλφων της ΟΤΟΕ για τη διατήρηση του Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος στην Κέρκυρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, τους συναλλασσόμενους και την τοπική κοινωνία.

Το Εργατικό Κέντρο, με ομόφωνη απόφαση της Γενικής του Συνέλευσης, ενέκρινε ως ψήφισμά του την πρόσφατη ανακοίνωση του τοπικού παραρτήματος της ΟΤΟΕ για την Τράπεζα της Ελλάδος και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των τραπεζοϋπαλλήλων στηρίζοντας έμπρακτα τους αγώνες τους.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!