Quantcast
Η επικεφαλής της παράταξης 180ο Μαρία Δρυ υπογράφει ως νέα δημοτική σύμβουλος
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Το ευχαριστήριο της κίνησης 180ο μετά την ορκωμοσία: “Παραμένουμε ανοιχτοί στους πολίτες”

Με ευχαριστίες στους συνεργάτες και συνδημότες της και την δέσμευση να δουλέψει δημιουργικά, μεθοδικά και οργανωμένα, έκλεισε την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου η εκπρόσωπος της κίνησης Κέρκυρα 180˚ και νέα δημοτική σύμβουλος, Μαρία Δρυ. 

“Ξεκινήσαμε από μια ιδέα και φτάσαμε στην σημερινή ορκωμοσία. Είμαστε περήφανοι και είναι τιμή μας που έχουμε την τύχη να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ – ως ανυπόμονοι δημότες, που είναι έτοιμοι να δουλέψουν για να κάνουν πραγματικότητα όσα ονειρεύονται για την πόλη τους, το χωριό τους και το νησί τους και το σπίτι τους – αν δεν υπήρχαν και άλλοι συμπολίτες μας να υποστηρίξουν το όραμα μας, να μας εμπιστευτούν και να μας υποστηρίξουν. Θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους, νιώθοντας την ανάγκη να γίνουν πολίτες, μας βοήθησαν και ενώθηκαν μαζί μας, με κάθε τρόπο.”

Η κίνηση παραμένει ανοιχτή σε δημότες και κατοίκους μέσω της ιστοσελίδας της kerkyra180.gr και των ψηφιακών κοινωνικών δικτύων.

*Η επικεφαλής της παράταξης 180ο Μαρία Δρυ υπογράφει ως νέα δημοτική σύμβουλος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!