Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Το κερκυραϊκό σκάκι στην Α΄Εθνική & ο Αλ. Βαλσάμης πρωταθλητής

Η ομάδα του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας πέτυχε την παραμονή της στην Α Εθνική κατηγορία στο Πανελλήνιο σκάκι. Η κερκυραϊκή ομάδα κατέλαβε την 19η θέση μεταξύ 34 ομάδων, που συμμετείχαν στο 47ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδος Α΄Εθνικής, που διεξήχθη από 2-6 Ιουλίου 2019 στην Πάτρα. Παράλληλα ο κερκυραίος σκακιστής Αλέξανδρος Βαλσάμης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του (3η σκακιέρα στο ομαδικό), αφού ήταν αήττητος και στις επτά παρτίδες, που έδωσε ως μέλος της κερκυραϊκής ομάδας, επιτυγχάνοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Αήττητος ήταν επίσης και ο GM Σπύρος Σκέμπρης στην πρώτη σκακιέρα με επτά ισοπαλίες.

Στους αγώνες πήραν μέρος 34 ομάδες και πρωταθλήτρα αναδείχτηκε η ομάδα του ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρη» Νίκαιας με έξι νίκες και μία ήττα. Ο απολογισμός του ΣΠΖ Κέρκυρας, που του απέφερε την παραμονή στην Α΄Εθνική ήταν τρεις νίκες, τρείς ήττες & μία ισοπαλία.

Η κερκυραϊκή ομάδα

Σπύρο Σκέμπρη,Παναγιώτη Αυγούστη, Αλέξανδρο Βαλσάμη, Σπύρο Τρύφωνα, Σπύρο Στρατηγό, Αλέξανδρο Λευθεριώτη, Ιωσήφ Μοσχάτ, Σοφία Μαρκάκη, Κατερίνα Γκουτζούκη, Κέλλυ Σκλαβούνου Ηλιάννα Σκλαβούνου.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!