Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αστέρας Πετριτή στην Π.Ι.Ν. για το γηπεδικό

Την περασμένη Δευτέρα (11/7) αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Αστέρα Πετριτή μαζί με τον αντιδήμαρχο Τ.Υ. του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και τον υπεύθυνο του δημοτικού γηπέδου Πετριτή επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας για να του καταθέσουν το αίτημα της βελτίωσης των υποδομών του γηπέδου της κοινότητας.

Ως γνωστό ο Αστέρας Πετριτή τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πάρει μέρος στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής, ενώ μέχρι να “φτιαχτεί” το γήπεδο στην περιοχή πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως κύρια έδρα το γήπεδο του αθλητικού κέντρου Σφακιανάκη και εναλλακτικά το δημοτικό στάδιο Λευκίμμης.

 Η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Αστέρα Πετριτή με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκ μέρους του Αστέρα ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Στούπας και ο Υπεύθυνος Γηπέδου κ. Κωνσταντίνος Παγκράτης. Εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ζορμπάς Κωνσταντίνος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας κ. Κουρτέσης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πετριτή κ. Παγκράτης Φώτιος. Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την παράδοση του φακέλου του έργου για τη βελτίωση των υποδομών του γηπέδου Πετριτή, και πιο συγκεκριμένα για την κατασκευή της εξέδρας του γηπέδου, έργο που θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και υπό την εποπτεία του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και του Αστέρα Πετριτή.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!