Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το κερκυραϊκό χάντμπολ είχε την τιμητική του

Το διήμερο 20-21 Μαΐου επισκέφτηκε την Κέρκυρα  επιτελείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο Γκαντή Κώστα, τον οποίο συνόδευαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Ανάπτυξης   Κρανάκης Γιώργος και Ιατρούδης Παναγιώτης. Μαζί τους και ο επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας χάντμπολ  Guy Petitgirard, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για την Ανάπτυξη του Γαλλικού χάντμπολ.

Το κλιμάκιο παρακολούθησε στο ΕΑΚΚ φιλικά   παιγνίδια  Ακαδημιών μεταξύ του Κερκυραϊκού και του Φαίακα. Μετά τους αγώνες  ακολούθησε σύσκεψη προπονητών παρουσία αθλητών- παραγόντων αλλά και γονέων – κηδεμόνων, όπου παρουσιάστηκε ένα μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης της χειροσφαίρισης. Σε αυτό εκτός των παραβρισκόμενων Ομοσπονδιακών προπονητών συμπεριλαμβάνεται και ο «αρχιτέκτονας» του κερκυραϊκού χάντμπολ προπονητής Νίκος Πέρρος.

 Βραβεύσεις

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου στην Κέρκυρα η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης δια χειρός του προέδρου της απένειμε στον Φαίακα την βράβευση για την κατάκτηση στου πρωταθλήματος Α2 και τον προβιβασμό στην Premier Handball. Επίσης η ΟΧΕ τίμησε και τον  γενικό συντονιστή  στο τμήμα handball του Κερκυραϊκού Πέρρο Νίκο για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα.

Επίσκεψη στον Κερκυραϊκό

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Κερκυραϊκού ΓΣ. Εκεί το ΔΣ του ιστορικού συλλόγου βράβευσε τον Guy Petitgirard για την πολυετή προσφορά του στην ανάπτυξη του χάντμπολ σε διεθνές επίπεδο. Επίσης τιμήθηκε και η ΟΧΕ. Στη συνέχεια οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στην πόλη και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ένωσης. Τέλος, την αποστολή δεξιώθηκαν  οι  πρόεδροι του Φαίακα Σπύρος  Περούλης και  του Κερκυραϊκού Γρηγόρης  Μάστορας.  

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!