Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το νικηφόρο σερί του Αστέρα Πετριτή σταμάτησε στη Ζάκυνθο

Το νικηφόρο σερί του Αστέρα Πετριτή σταμάτησε σήμερα στη Ζάκυνθο. Στον αγώνα, που άνοιξε στις 11 το πρωί την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής η τοπική ομάδα επικράτησε 1-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα. Το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε λίγο πριν τη λήξη του Α΄ημιχρόνου. Στο 44΄ο Καρδάρης εκτέλεσε φάουλ και ο Καλλιβωκάς πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Πετριτή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δήμα.

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένος και εκτός από την φάση του γκολ, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ευκαιρίες. Στο Β΄ημίχρονο η Ζάκυνθος με την ψυχολογία ανεβασμένη ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Από την πλευρά του ο Αστέρας είχε μία ευκαιρία από στημένη φάση στο 65΄, όταν το φάουλ του Γεωργοπάλη έφυγε λίγο άουτ.  Να σημειωθεί ότι από την κερκυραϊκή ομάδα απουσίαζε(εξέτισε ποινή λόγω καρτών)  ο top σκόρερ της, Γραμμένος. Με τον Αστέρα Πετριτή (Σφακιανάκης) αγωνίστηκαν οι:  Δήμας, Κουρτελέσης, Πούλος, Γιαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος, Θηραίος, Μαργκόν, Λεμπόνγκο. Αλλαγές: Ρουμελιώτης, Σούκερας, Λέσσης. (φωτο IONIAN SPORTS)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!