Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

“Το πρωτείο της Δημοκρατίας” του Γ. Σιακαντάρη παρουσιάστηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη που φέρει τον τίτλο “Το πρωτείο της Δημοκρατίας”. Η παρουσίαση έγινε στην κεντρική αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο βουλευτής Κέρκυρας του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Μπιάγκης, ο δημοσιογράφος Σπύρος Ζηνιάτης και ο διδάκτορας Γεωπολιτικής ΕΚΠΑ Αλέκος Στογιάννος. Φυσικά παρών ήταν ο συγγραφέας κ. Σιακαντάρης. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ συγγραφέα, ομιλητών και παραβρισκόμενων.

“Η συμμετοχή ενός υψηλού επιπέδου κοινού, που αγωνιά για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας, παραμένει σημάδι ευοίωνο για την εξέλιξη και το ίδιο το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας, που μοιάζει να ηττάται τις τελευταίες δεκαετίες. Τελικά πράγματι η σοσιαλδημοκρατία χαρακτηρίζεται από το ” πρωτείο της Δημοκρατίας ” και όχι το πρωτείο της πολιτικής όπως αναφέρει ο συγγραφέας όταν όμως μπορέσει να παρακολουθήσει την καλπάζουσα παγκοσμιοποίηση και όταν κατορθώσει να εφεύρει ξανά τα πολιτικά και οικονομικά, προτάγματά της”, σημείωσε ο συγγραφέας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!