Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο η παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Χαραλά

Διαδικτυακή παρουσίαση βιβλίου θα γίνει υπό την ομπρέλα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Κέρκυρας. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Κώστα Χαραλά «Μάγια Χουζούρια» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 18:00

  1. το link με τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής:  https://forms.gle/gKVRf8RmqYWD9ooZ6

και

  1. το link σύνδεσης για την on-line παρακολούθηση:

https://bit.ly/3fsCbNM

 

Κώστας Χαραλάς

Ο Κώστας Χαραλάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974. Σπούδασε διαφήμιση και ασχολείται με τη συγγραφή από το 1999 και επαγγελματικά με τη βιολογική μελισσοκομία. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερα από δεκαεπτά βιβλία για παιδιά και εφήβους, τα οποία έχουν λάβει διακρίσεις, καθώς και δύο μεταφράσεις στα κορεατικά. Το πρώτο του βιβλίο, Ο χορός του καρχαρία, το οποίο κυκλοφόρησε όταν ήταν μόλις είκοσι πέντε χρονών, βρέθηκε στην τιμητική λίστα βραβείων του περιοδικού «Διαβάζω». Το 2003 βραβεύτηκε από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού βιβλίου για το βιβλίο του Το μυστήριο της Ανομβρίδας. Το 2010 ήταν υποψήφιος για το Κρατικό Βραβείο για το βιβλίο Το κουτί του θυμού, ενώ το 2017 το έργο του Μαύρο πρόβατο στο Τέξας απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου. Υπήρξε συνδημιουργός της σειράς σύγχρονου προβληματισμού «Τα πάντα ρει» που προβλήθηκε από την ΕΡΤ3 το 2004 και συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα που προωθούν τη φιλαναγνωσία και την οικολογία.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!