Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το Σωματείο Νέων “Άγριο ρόδο” ξεκινά την ανταλλαγή Νέων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στη Δασιά

Το Σωματείο Νέων “Άγριο ρόδο” ανακοινώνει την Έναρξη Ανταλλαγής Νέων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας στη Δασιά της Κέρκυρας από τις 16 μέχρι 23 Ιουνίου

Το Σωματείο “Άγριο Ρόδο” με χαρά ανακοινώνει την έναρξη μιας σημαντικής πρωτοβουλίας ανταλλαγής νέων μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, η οποία θα λάβει χώρα στην Δασιά της Κέρκυρας. Η ανταλλαγή αυτή θα συμμετέχουν 30 νέοι από τη Γερμανία και 20 νέοι από την Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία αυτή, οργανωμένη από το Σωματείο Νέων “Αγριο Ρόδο” σε συνεργασία με τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο “ΜΕΤΡΟΝ”, έχει ως θέμα κεντρικής σημασίας τη μουσική την κίνηση και τον χορό, καθώς και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια στον χώρο του ξενώνα “Wilde Rose” και να ανακαλύψουν τα πανέμορφα μέρη του νησιού μέσα από εκδρομές που έχουν προγραμματιστεί.

Η πρωτοβουλία υποστηρίζεται και χορηγείται από το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ), το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση της διαπολιτισμικής κατανόησης και της φιλίας ανάμεσα στους νέους των δύο χωρών.

Αυτή είναι η δεύτερη ανταλλαγή που πραγματοποιείται φέτος στην Κέρκυρα, με πολλές άλλες αντίστοιχες δράσεις να ακολουθούν, καθώς νέοι από την Κέρκυρα αλλά και από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Γερμανία σε αντίστοιχα προγράμματα.

Το Σωματείο “Άγριο ρόδο” και ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος “ΜΕΤΡΟΝ” εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς το ΕΓΙΝ για την υποστήριξη και την ευκαιρία που παρέχεται στους νέους να ανταλλάξουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν μακροχρόνιες φιλίες ανάμεσα στα δύο έθνη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!