Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας συγκέντρωσε 450.70€ για το «Κάνε μια Ευχή Ελλάδας»

‘Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά’.

 

Για τα παιδιά που μάχονται για τη ζωή τους!

Το 3ο Γυμνάσιο Κέρκυρας, ενισχύοντας την προσπάθεια του «Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος» προσέφερε δύναμη κι ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, παιδιά που μάχονται για τη ζωή τους, που νοσούν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας με το συμβολικό ποσό των 2€ απόκτησαν τα δικά τους «Αστέρια Ευχής» συγκεντρώνοντας το ποσό των 450,70 € και βοήθησαν ένα παιδί που δίνει τη δική του μάχη ζωής. Έτσι χάρτινα αστέρια “μαγικά” μεταμορφώνονται σε αστέρια ελπίδας φωτίζοντας τη ζωή λιγότερων τυχερών παιδιών που παλεύουν για τη ζωή τους, δημιουργώντας μια μοναδική αλυσίδα αγάπης και δίνοντας δύναμη στην ευχή!

Υπεύθυνη υλοποίησης δράσης: Λέτσιου Ι., (ΠΕ02)

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!