Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Το 48o Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κέρκυρα

Το ταξίδι του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή κάνει στάση και στο νησί μας την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην πάνω πλατεία.
«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα». 
 
Αυτό είναι το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, από την εκτέλεση του οποίου φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια:

«Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει να ’χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή, να αγωνίζεσαι στην πρώτη γραμμή γι’ αυτήν. Όποιος δεν το κάνει αυτό σέρνεται πίσω απ’ τη ζωή. Το ωραίο είναι καθετί που στολίζει τη ζωή, η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη…».
 
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις 2 ημέρες περιλαμβάνει:
Παρασκευή 2/9 
Συζήτηση με θέμα: Το “τουριστικό θαύμα” Vs τα δικαιώματα της νεολαίας 
Συναυλίες με τους:
EverWhat
Echelon
ΜΑΡΙΕΛΒΙΣ
Λαϊκό Γλέντι
 
Σάββατο 3/9 
Πολιτική ομιλία με τον Θανάση Σγούρο, μέλος του Γρ. του ΚΣ της ΚΝΕ
Μεγάλη συναυλία με τα Μωρά στη Φωτιά, και άνοιγμα από την μπάντα Σενάριο 
 
Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν θεματικές εκθέσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή και έκθεση ζωγραφικής στην μνήμη του Κερκυραίου ζωγράφου Δημήτρη Σοφιανού, που “έφυγε” πριν από 1 χρόνο σχεδόν.
Επίσης, θα λειτουργεί το δημιουργικό στέκι “Κόκκινο Αερόστατο” με παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρότερους φίλους της ΚΝΕ, βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Ε
ποχής, περίπτερα για μαθητές και φοιτητές με ξεχωριστές συζητήσεις και δραστηριότητα, το ταβερνάκι του Φεστιβάλ και cocktail bar. 
Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ενημέρωση για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στα περίπτερα μας.
 
Ώρα έναρξης και για τις 2 μέρες του Φεστιβάλ: 20:30
Σας περιμένουμε όλους!
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!