Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις επιλογές στην Ελιτσεριεν της Νορβηγίας

Τρία παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μεγάλο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στην Νορβηγία.  Δείτε εδώ το πρόγραμμα των αγώνων του EURO και χρήσιμες πληροφορίες για euro 2021 στοίχημα.

 

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ (21.00) 

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Ρόζενμποργκ η οποία προέρχεται από σπουδαία νίκη με ανατροπή εντός έδρας κόντρα στην Μπράν, αποτέλεσμα από την διατήρησε αήττητη και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας 8 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με δύο γρήγορα γκολ της Μπράν όμως η ποιότητα και εμπειρία μίλησε στο τέλος, με τον Ζατσαριασέν να παίρνει από το χέρι την Ρόζενμποργκ και με χατ τρικ να της δίνει την νίκη. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μόλντε δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική, με τελευταίο παιχνίδι της αυτό κόντρα στη Μπραν. Εκεί επικράτησε άνετα με 4-0 παραμένοντας έτσι αήττητη στα τρία πρώτα παιχνίδια με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς σε τρία όμως παιχνίδια, έχοντας ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Αξίζει να σημειωθεί πως σε μόλις τρεις αγωνιστικές έχει σημειώσει 9 τέρματα και έχει δεχτεί 3. 

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση Ρόζενμποργκ και με ρυθμό στα πόδια της καθώς αγωνίστηκε και πριν λίγες μέρες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα όμως θα παραταχθούν με αρκετές απουσίες. Ο άσος (1) της Ρόζενμποργκ στο 220 κρίνεται εξαιρετικός και θα προστεθεί σε επιλογές μου. 

 

ΜΠΡΑΝ – ΜΠΟΝΤΟ/ΓΚΛΙΜΤ (19:00) 

Από καλή εμφάνιση προέρχονται οι γηπεδούχοι κόντρα στην Ρόζενμποργκ, οι οποίοι δεν κατάφεραν όμως να πάρουν θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας έτσι για 4ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς βαθμό με τέσσερις ισάριθμες ήττες. Η Ρόζενμποργκ κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο, με την Μπράν  να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη. Η χαρά όμως δεν κράτησε και πολύ, με την Ρόζενμποργκ να ισοφαρίζει εκ νέου στο 84’ και να παίρνει τελικά την νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις. 

Από την άλλη η Μπόντο δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα με τελευταίο παιχνίδι να είναι το 2-2 κόντρα στην Ρόζενμποργκ εντός έδρας. Εκεί η Μπόντο έχσε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, έχοντας προηγηθεί δύο φορές το σκορ στην αναμέτρηση και κρατώντας στο χέρι την νίκη ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μετά από αδράνεια της άμυνας. Η ισοπαλία αυτή σταμάτησε το σερί των δύο νικηφόρων παιχνιδιών κρατώντας την στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς. 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Οι γηπεδούχοι έκαναν καλό παιχνίδι κόντρα στη Ρόζενμποργκ όμως υπολείπονται σε εμπειρία και ποδοσφαιρική ποιότητα και δύσκολα θα επαναλάβουν τέτοια εμφάνιση. Η Μπόντο είναι μία εξαιρετική ομάδα και περιμένω να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου. Ποντάρισμα στο 2 & Over 1.5 στο 1.90  

 

ΟΝΤΣ – ΣΑΡΠΤΣΜΠΟΡΓΚ (16:00) 

Ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Σταμπαέκ εκτός έδρας έμεινε η Όντς στο πρώτο παιχνίδι για την νέα σεζόν μετά το ρεπό των τριών αγωνιστικών από την ομοσπονδία. Βαθμολογικά δεν μπορεί να κριθεί καθώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της με τα φιλικά προετοιμασίας να μην δείχνουν την πραγματική εικόνα της ομάδας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει μόλις μία νίκη σε φιλικό κόντρα και πάλι στην Σταμπαέκ αυτή τη φορά εντός έδρας. 

Στον αντίποδα και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να κριθούν με τη μοναδική αναμέτρηση που έχουν δώσει μέχρι τώρα να έχει έρθει ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στην “νεοφώτιστη’’ Χάουγκεσουντ. Στα φιλικά προετοιμασίας η εικόνα της Σάρπτσμποργκ δεν ήταν καλή έχοντας δύο ήττες μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη σε 4 παιχνίδια. 

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν πάιξει πολλά παιχνίδια για να μπορέσουν να κριθούν. Με βάση τα ρόστερ τυος, επιθετικά έχουν αρκετή ποιότητα και μένει να το δούμε και εντός αγωνιστικού χώρου. Η επιλογή σημείου στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη για αυτό θα πάμε σε στοίχημα με τα γκολ. Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 1.80 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!