Quantcast
Ç óïñüò ôïõ Ôüëç Âïóêüðïõëïõ óôï Á' Íåêñïôáöåßï ôçí ÔåôÜñôç 21 Éïõëßïõ 2021. (EUROKINISSI / ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τόλης Βοσκόπουλος: Τελευταίο “αντίο” στον «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού

ΑΘΗΝΑ. Υστατο χαίρε σήμερα στον “ανεπανάληπτο” του ελληνικού τραγουδιού, τον “Πρίγκηπα” Τόλη Βοσκόπουλο,  ο οποίος κηδεύτηκε από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, μέσα σε κλίμα συγκίνησης για τους δικούς του και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί. 

Συντετριμμένες  η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, έφτασαν πιασμένες χέρι – χέρι στο Α’ Νεκροταφείο, ενώ το κοινό που βρίσκονταν εκεί   από νωρίς  προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη, τραγουδούσε τα τραγούδια του.

 

«Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι» και «Ένα ρολόι σταματημένο» με μία φωνή τραγούδησαν οι θαυμαστές του. Δεν αποχαιρετούν με κλάματα τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά με τις επιτυχίες του που συντρόφευσαν γενιές και γενιές.

βίντεο απο tlife.gr

 

 

 

O Τόλης Βοσκόπουλος ταξίδεψε για άλλα μέρη, όμως η παρακαταθήκη που αφήνει θα μείνει για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων.

To «παρών» στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Λίνα Μενδώνη, ο Νίκος Βέρτης, ο Αργύρης και ο Άρης Παπαργυρόπουλος, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο   Hλίας Ψινάκης  , ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Γιώργος Βάλαρης, ο Κώστας Καίσαρης, ο Τέρενς Κουίκ, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου κ.α.

Και τμήμα της Φιλαρμονικής “Ομόνοια” Γαστουρίου στην κηδεία (φωτο fthis.gr)

 

 

 

 

Πηγή: star.gr, protothema.gr, tlife.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!